Felelősséggel tartozol azért akit megszelídítettél?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 20:53
1/9 anonim 

válasza:

Állatok vagyunk,hogy szelídíteni kell?:D
3/9 anonim 

válasza:

Hát még jóhogy! :)
Alap kellene legyen.
4/9 anonim 

válasza:

Ha egy állatról van szó(pl: egy rókáról), akkor igen. Embert csak úgy lehet megváltoztatni ha ő is akarja. Onnantól pedig övé a felelősség.
5/9 anonim 

válasza:

Gyengébbek kedvéért elmondom, hogy ez a barátságról szól. Metafora. És egyértelműen igen. Nem hagyhatom magára azt, akivel megszerettettem magam.
6/9 anonim 

válasza:

IGEN. Aki nem érti, olvassa el A kis herceg c. könyvet. Soha nem késő.
7/9 anonim 

válasza:

Ezeknek? De, nekik már késő. Igényük sincs rá.
8/9 A kérdező kommentje:
#1-es: nem ismerős az idézet? Olvass, Drágaságom, költészet napja van, itt a remek alkalom!
Szóval a többség szerint igen. Én is így érzem, de néha kicsit félek, hogy ezzel korlátozom az én meg az ő szabadságát is. De aki meg nem igényli, hogy figyeljünk rá, törődjünk vele, akkor azt nem is sikerült megszelídíteni.
2014. ápr. 11. 13:50
9/9 anonim 

válasza:

Ne felejtsd el, hogy "minden emberi kapcsolatból szenvedés fakad". Mindennek ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!