Lányok, fiúk, vélemény?
Figyelt kérdés
Van a legjobb barátnőm,egy olyan lány aki biszex és szereti az egyéjszakás kalandokat és a laza kapcsolatokat.Imád bulizni és egy éjszakai bárban dolgozik.Nagyon szereti a fiús dolgokat.ÉS szereti a focit,boxot és imád videojátékozni.Nagyon szereti még a sört és a pálinkát(még vega is).vélemény?2014. ápr. 8. 00:49
1/5 anonim 

válasza:

Én is nagyon szeretem a "fiús" dolgokat, a harcművészeteket, videójátékokat, programozást, műszaki cuccokat, sört, pálinkát ugyan nem, ja, és nem vagyok biszex. Csak a fiúk érdekelnek :)
2/5 anonim 

válasza:

Semmi különös,nem vagyok biszexuális,mégis mind igaz rám is,csak én nem vagyok vega,és épp nem dolgozom éjszakai bárban,de volt már rá példa.
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem sincs benne semmi kül. Én is inkább a fiús dolgokat szeretem, annyi, hogy utálom a piát, és nem vagyok bi. Az utóbbin, azért elgondolkodnék bnőd helyében, mert a kíváncsiság nem egyenlő azzal, hogy az is.
4/5 anonim 

válasza:

Most mi a kérdésed? Hogy barátkozz-e vele? Vagy ki akarod próbálni vele mint nővel? Modern és nyitott csaj a barátnőd, vannak ilyenek bár ő a kisebbség, ne drogozzon és ne verjen át téged. Bár a vega meg a sör,pálinka kicsit furcsa nekem, mintha csak divatból lenne vega...
5/5 anonim 

válasza:

Mi a kérdés tulajdonképpen? Mert sok ilyen lány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!