Ti milyen már nem élő híres emberekkel találkoznátok ha lehetne?
Figyelt kérdés
író, költő, énekes... minden belefér2014. ápr. 4. 22:23
12/20 anonim válasza:
Jack Londonnal. Nem tudok sokat angolul, de valahogy azért ki tudnám fejezni, hogy mennyire szeretem a könyveit, őt pedig tisztelem. És szereznék tőle egy autogramot. :D
14/20 anonim válasza:
Heath Ledger, mert szeretem a filmjeit és nagyon tehetségesnek tartom.
15/20 anonim válasza:
Nemrég olvastam a Nézd, ki van itt című könyvet, ezek után szívesen beszélnék Adolf Hitlerrel, csak kíváncsiságból, hogy vajon a valóságban milyen reakciói lennének a mai világra.
16/20 anonim válasza:
Szerintem Alphonse Mucha lenne az. Nagyon szeretem a képeit, inspirálnak.
17/20 piriiiiii válasza:
Mi van, nem tetszik, hogy szeretem a költészetet, és az igazi zenét, meg a délebbi kultúrát? Öcsém, de szánalmas itt valaki...
18/20 anonim válasza:
#9 A Napkirály XIV. Lajos volt, nem XVI.
On: Kurt Cobainnel, J. D. Salingerrel, Nagy Péterrel, Napóleonnal, Hannibállal...most így hirtelen ezek ugranak be.
20/20 anonim válasza:
Graham Chapmannel és Örkény Istvánnal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!