Ha kölcsönadtam pénz egy barátomnak 3 éve, de semmilyen pappírt nem írattam alá vele (ÉN MARHA! ), akkor hivatalos úton nincs is esélyem visszakapni?
2010-ben kért 400.000,- ftot.
Odaadtam, semmi pappír. Megbeszéltük h 2011. májusában kérem vissza.
Persze se szó se beszéd kiment külföldre. Facen beszéltem vele jó párszor. Ott elismerte h tartozik, és amint tudja megadja.
Anyagi gondjaim vannak, és azon gondolkodtam, ez nem e lehetne bizonyíték arra h valóban megkapta az összeget, és tartozik. Ha valaki jártas ezekben az ügyekben, kérem írjon, addig nem akarok ügyvédnek fizetni amíg nem biztos h működhet. Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos a konkrét összeget nem írta le egyikünk sem.
2011ben volt az esküvőm arra kellett volna vissza adnia.
Az a legszörnyűbb az egészben hogy én már többször felvetettem a részletfizetést, de persze semmi.
Most beszéltem vele a hétvégén és 1-2 hónapot kért.
Én is szeretnék bízni abban hogy különösebb gond nélkül megoldódik, csak aggaszó a tény hogy már 3 éve tartozik vele, és eddig mindig én kerestem őt.
Ha nem lesz megoldás a május végéig természetesen a föld alól is előteremtem az ügyvédi díjat.
Egy biztos annyiba nem fogom hagyni.
Még 1x köszi a válaszokat.
az egy két hónapot szerintem a külföldi fizetése miatt mondta, hogy akkor kapja és abból tudja megadni
amúgy hivatalos útnak akkor lenne esélye, ha ő hivatalosan is elismeri a tartozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!