Szex ajándékba, ezt hogy képzelik a nők?
" Fordítva miért kellene annak örülnünk, hogy egy fillért, egy gondolatot nem pazarolt a drága a születésnapomra, hanem előkapja a nemiszervét, mint főnyereményt?!"
Hát azért mert a pasi téged "milliomossá tett" !!
:)
"A karádi faluvégen,
Sej, haj, lululululárom,
Legényvásár lesz a héten,
Sej, haj, lululululárom.
Sült krumpliért adnak egyet,
Sej, haj, lululululárom,
Milyen olcsó, mégse vesznek,
Sej, haj, lululululárom.
A karádi faluvégen,
Sej, haj, lululululárom,
Leányvásár lesz a héten,
Sej, haj, lululululárom.
Száz forintért adnak egyet,
Sej, haj, lululululárom,
Milyen drága, mégis vesznek,
Sej, haj, lululululárom."
És ez miért baj neked? Nyilván a te kapcsolatodban ilyen nem fog előfordulni, mivel már az elején tisztázzátok, kinek mi a véleménye az ilyesmiről. De hogy mások mit kezdenek a saját kapcsolatukkal és hogyan kezelik a szex kérdését, abból mennyi tartozik rád? Szerintem semennyi.
Még mielőtt azt hinnéd, a kérdésben említett csoportot képviselem: eddig nem is hallottam ilyen "ajándékról", és meg se fordult volna a fejemben ilyet csinálni, de ettől függetlenül nem értem, miért foglalkoztat az téged, hogy idegen emberek mit kezdenek a szerelmi életükkel.
Rém ostobák és taszítóak az ilyen p1nák. Tényleg kíváncsi lennék mit reagálnának ugyanilyen ajándékra a kanjuktól (megérdemelnék, az zicher).
Mindezt nőként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!