Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan, aki felkészül egy...

Van olyan, aki felkészül egy "másik világra"?

Figyelt kérdés
Nem a másvilágra, hanem egy másik világra.Értem ez alatt azt, hogy ha megváltozna a társadalom, a mindennapos élet. Atomtámadás bármi, esetleg árvíz, vagy komolyabb például világháború? Engem mostanában eléggé foglalkoztat ez a dolog.Ha van olyan, akit érint ez a dolog, ti/Önök miket tesztek ez érdekében?
2014. ápr. 1. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Bármikor képes lennék bevetni magamat az erdőbe, és ott éldegélni. Szívesen csak úgy simán is megtenném, csak hát itt az anyám, aki megőrülne ha előállnék egy ilyennel. Szerencsémre elkezdődött a szétválás, anyám és én köztem, most megyek messze innen suliba, aztán irány a vadon. :D
2014. ápr. 1. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Én csak a zombi apokalipszisre készülök. De arra nagyon.
2014. ápr. 1. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Én minden este megfenem a tőrömet.

Ki tudja, mire ébredek fel reggel...

2014. ápr. 1. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Nos.. van éles késem, tartalkék fogkefém-fogkrémem, pár üveg vizem, az csak elég lesz xDD (vagy nem, valószínű nem)

De amúgy meg... jó kérdés...

Van, aki azt mondja hogy jó ha tartós élelmet is elteszünk valamennyit, mert ki tudja mi lesz.

2014. ápr. 1. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
valami apokalipsis világvége b.u.zi vagy? :D
2014. ápr. 1. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, lelkileg felkészültem. Lehet szaladgálni, mint pók a falon, de ha igazán nagy problémák lesznek, akkor nem a GYK-ra irkálók fognak életben maradni. :) Vagyis felkészültem arra, hogy nem én fogom túlélni, és nem is akarok ebbe bármilyen energiát fektetni.

Amúgy a kérdés jó és jogos. Ajánlott film:

[link]

2014. ápr. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!