Jó...tehát akkor én normálisan válaszolok a kérdésedre...
Justin Biebert 2009-ben fedezte fel a You Tube-on Scooter Braun..... (Lazán megjegyzem nagy harcok közepedte nyerte meg ő Justint ugyanis Usher felvette a versenyt Scooter-rel Juju management-elése céljával..! ) Egyébként Ő egy nagyon híres énekes és mindössze azért melegezik mert 20 éves korára nagyon sok mindent elért...meg kell hagyni emellett rengeteg baromságot csinált,de ki nem??? És a sok irigy utáló csak a rosszakat hajlandó híresztelni,és még eszükben sincs azt amikor pl. felépített egy iskolát a szegény gyerekeknek.! A lényeg hogy ő egy nagyon jó énekes, amellett hogy egy csodálatos ember!!!! <33
Biztos vagyok benne, hogy csodálatos ember.
Ő a példaképem.
Holnap úgy terveztem veszek egy kis kokót, beülök az autómba, száguldozok egy kicsit, néha megállok leköpni egy-két járókelőt, leütök egy pár srácot, akik kamerát fognak, majd hazamegyek, és megdobálom a szomszéd házát.
Aztán adócsalok egy jót, és álcaként jótékonykodok, nehogy félreismerjenek, és azt higyjék valami felelőtlen, nagyképű, narkós állat vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!