Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen körülmények között...

Milyen körülmények között csókolnál meg egy veled azonos nemű embert?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 20:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én csókolóztam már lánnyal. Mindketten nagyon részegek voltunk, a lány az akkori legjobb barátnőm volt, és náluk aludtam (a haverjaink már elmentek). Felvetette, hogy kíváncsi, hogy hogy csókolok, és hogy próbáljuk ki. Először röhögtem, hogy ne hülyüljön, aztán tényleg kipróbáltuk, ő kezdeményezett.

Bennem nem okozott ez semmi törést az indentitásomat illetően, teljesen hetero vagyok, és a barátnőm is, csak kíváncsi volt.

Amúgy józanon biztosan nem csókolnék meg soha lányt, de nem zárom ki, hogy nagyon részegen megtenném. Nem vagyok r*banc, de szerintem egy csók azért nem olyan 'hűűűdenagydolog', fiúval sem.

2014. márc. 31. 18:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Őszintén nem érdekel, milyen nemű a másik, így ugyanolyan körülmények között, mint egy különböző nemű embert.
2014. ápr. 1. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!