Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki, ha valaki serdülőkorban...

Ciki, ha valaki serdülőkorban legózik?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm még mindig legózik, persze nem ilyen duplo, meg ilyenek. Sokan ezért furcsának is találják, és énis megkérdeztem tőle, hogy nem-e akar leszokni róla, de ő ilyenkor azt mondja, hogy felnőtt emberek is legóznak még. Normális ebben a korban, vagy gáz?
2014. márc. 28. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. márc. 28. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
én 13-14 évesen is legóztam és senki sem tartotta gáznak,sőt még irigykedtek is.mert nem sok mindenkinek volt legóra pénze,mint a mai kis buzerátoroknak akik éjjel nappal a Facebookot nyomják orrba szájba,meg a virtuális világ ezerrel,hát el sem merem gondolni mi lesz vajon belőlük :D
2014. márc. 28. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Apukák imádják összeszerelni a gyerekeiknek vett Csillagok háborúja és egyéb legókat. Ovis gyerekünk van, ezért még csak a duplo van itthon. Ez a lego dedó változata, de mégis minden felnőtt férfivendégünk kedvet kapott a duplo vasúthoz és még szívesen építenek hozzá kockákból különböző hidakat és szerkezeteket. Állítólag a gyerekkel játszanak, de gyanús hogy csak imádnak legózni. Pedig ez csak duplo. Szóval nem gáz.
2014. márc. 28. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
0-99éves korig ajánlott,ha lenne pénzem vennék egy csomót, építgetnék és tologatnám a kisautókat.
2014. márc. 28. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki felnőttként magában legózik az furcsa, ha a gyerekével az atom aranyos.
2014. márc. 28. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Lassan 17 leszek, ma építettem egy crysis 3-ből vett íjféleséget. Nem gáz.
2014. márc. 28. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:

"Lassan 17 leszek, ma építettem egy crysis 3-ből vett íjféleséget. Nem gáz."

Így leírva tényleg olyan normális, nem forever alone-os dolog. :)))

Kifestőzni sem ülök le egyedül magamtól, de ha a kislányom kérné, hogy színezzek vele, akkor örömmel csinálnám.

2014. márc. 28. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ez most irónia akar lenni?"

Igen.

Magánlevélre meg nem válaszolok soha.

2014. márc. 28. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz. A lego a világon a legkirályabb játék!! Simán kenterbe veri bármelyik számítógépes játékot, csak ezt sokan nem akarják felfogni...
2014. ápr. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!