Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos itt...

Mennyire biztonságos itt Gyakorikérdéseken levelezni, ismerkedni másokkal?

Figyelt kérdés
Mennyi esélye van annak, hogy átvernek, másnak adják ki magukat, még akkor is, ha felvettem őket skypera meg facebookra? Akiket oda felveszek azok is átverhetnek a kilétükkel?
2014. márc. 28. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Biztonságos, ha normális keretek között műveled. Pontos lakcímet, telefonszámot, és egyéb fontos adatokat ne mondj meg senkinek, és csak olyan képet küldözgess, amivel nem tudnak visszaélni.

A Facebook-on jelölgetést hanyagold, ha nagyon el akarod kerülni a bajt. Skype-on keresztül nem sok kárt tehetnek, Facen viszont ezer féle módon bekavarhatnak.

Bár van jobb hely erre, de lehet itt is ismerkedni. Azt tanácsolom, hogy ne vedd komolyan az itt megismert embereket. Én úgy vagyok vele, hogy verjenek át, nyugodtan adják ki magukat másnak, ha arra áll nekik/attól nedvesednek, én csak beszélgetni akarok, személyes adatokat meg úgyse fogok kiadni.

2014. márc. 28. 22:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Beszélgetni én is szoktam sokszor, bár én mindig úgy kezdem, hogy ha ilyen " Kinek van kedve beszélgetni" kérdéshez írok, hogy simán időtöltésként, unaloműzésként, aztán ha akarnak akkor ezek után írnak. Van aki rövidebb van aki hosszabb távon is marad beszélgetőpartner, de eddig gondom nem volt belőle, az meg, hogy ismeretlenek vagyunk egymásnak, és 100-ból 99 emberről egy fotót se látok nem zavar, beszélgetni így is lehet ha van miről.
2014. márc. 29. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!