Szerinted most szép Lady Gaga?
2014. márc. 27. 11:50
11/21 anonim válasza:
Ez igencsak szubjektív, szerintem Lady Gaga csinálhat magával akármit, akkor sem lesz szép, amíg úgy öltözött, mint egy idióta addig jobban bírtam, mert legalább volt benne valami egyéni, most olyan, mint egy átlagos nő, a többi sztár énekesnőhöz képest egyáltalán nem szép, bár azt gondolom, hogy sokkal inkább a hang a fontos az ő esetükben, mint a szépség.
12/21 anonim válasza:
Az overállos képen egészen szimpatikus emberi külseje van.
13/21 anonim válasza:
Természetes valójában is olyan ronda, mint a bűn. (Már elnézést minden rajongótól...)
15/21 anonim válasza:
Nem szép, sem kimázolva, sem anélkül.
16/21 anonim válasza:
én akkor is nagyon szerettem, amikor vad volt a stílusa.
17/21 anonim válasza:
Átlagos arca van,de mondjuk engem nem a szépsége fogott meg benne,hanem az egyéni öltözködései.Az a húsos ruha nagyon tetszett.
18/21 anonim válasza:
Pont az fogott meg benne? Ha egy próbababára adják rá a stylistok (vagy hentesek) akkor az tetszene?
19/21 anonim válasza:
nekem nincs semmi bajom vele, max. annyi, hogy a szőke hajához a dús sötét szemöldöke nagyon nem illik...
20/21 anonim válasza:
Igaz, hogy nem tud énekelni (fogadok, a csaj életében nem látott még kottát se közelről), de legalább RUSNYA! xD
Szóval ha már lúd, legyen kövér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!