Klauszivi kérdése:
Hogyan halt meg Amanda Todd?
Figyelt kérdés
A történetéről már hallotam (MEGNÉZTEM YOUTUBON) de azt nem mondták h hogyan halt meg.Aki tudja az kérlek írja le.
előre is köszi!
2014. márc. 27. 08:01
1/5 Horus magnus est válasza:
Ha jól emlékszem, valamiféle folyékony mosószert ivott.
2/5 anonim válasza:
ennek története van....elkezdett csetelni egy palival aki rá akarta venni hogy mutassa meg a melleit.eleinte nem tette meg de később igen,ezt nem kellett volna.fel rakta a netre másnap mindenki kigúnyolota.ettől depressziós lett és ha jól tudom bebogyózta magát,kimosták a gyomrát és élt tovább...de aztán már a gyógyszeres téma miatt is cikizni kezdték ekkor döntött úgy hogy fehérítőt iszik.
3/5 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy felakasztotta magát, de nem tudhatjuk, hogy ez mennyire igaz.
4/5 anonim válasza:
Szerintem gyorsan, ha már lehúzott egy üveg mosószert...
5/5 Blanka12 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!