Az alacsonyságnak mik az előnyei?
Nem kell megköszönnöd.
Csak fogadd meg a tanácsaim :)
6. vagyok.
Kérdező, én is lány vagyok, és engem nagyon zavar. Eleinte még az volt a problémám, hogy általános közepén hirtelen megnőttem, és egy fejjel magasabb voltam minden osztálytársamnál, gimnáziumba kerülve viszont a legkisebb lettem, minden diák 175 fölött volt. És nekem pár éve olyan álmaim voltak, hogy kosaras, táncos vagy modell legyek, de a magasságom miatt egyik se fog összejönni. Sokszor az is zavar, hogy gyerekosztályon kell ruhát vennem, mert ha bemegyek egy felnőtt ruhaboltba, még az S-es ruhák is hatalmasak rám.
Bújócskánál nagy előny.
Viccet félre téve, szerintem nem sok előnye van annak, ha az ember alacsony sajnos :( Talán az, hogy a kocsi vásárlásnál nem lesz az probléma, hogy kicsi a belső tér.
Esetleg az is. hogy az ágy/ágynemű méreteivel nem lesz baj, hisz ha túl nagy még mindig kényelmesen elférsz rajta (nekem kilóg a lábam a takaró alól pl)
De sajnos nem jut eszembe semmilyen igazi előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!