12 éves lány vagyok, de nem igazán rajongok azért, amiért a kortársaim. Baj van velem? Többi lent.
Az ízlésem inkább a nagynéném ízléséhez hasonlít,aki 27 éves.A kamaszlányoknak készített filmek(Tengerparti tinimozi,High School Musical!BLEEEE!)egyáltalán nem tetszenek.A nyivákolós fiúbandáktól néha hányni tudnék(tisztelet a kivételnek)
Ezek alapján szerintetek koravén vagyok és fiús?Másik kérdés:a kb. velem egykorú fiúknak ez bejön,vagy nagyon gáz?
Előre köszi!Légyszi őszinte válaszokat!
Az, hogy mi NEM tetszik, csak fél információ. Mi tetszik?
Ha a felnőtt filmek, témák érdekelnek, akkor biztos hogy nem a korodbeli fiúknak, hanem az idősebbeknek jönnél be.
12 éves vagy, nem kell olyan miatt aggódni, hogy ne jönnél be senkinek. Később ahogy a fiúk is megérnek (9-10. körül) találni fogsz ilyen alter arcokat, nem kell 27 évesnek lenniük, én is sok ilyesmi félefajta embert ismerek, nem egy hű de nagy durranás, jobban tetszenek neki a régebbi filmek, klasszikus rock meg társaik, sok mindenben osztozok velük. Nincs semmi baj veled, de azt jegyezd meg, hogy senki nem rosszabb vagy jobb azért, mert mást szeret, mint a legtöbben. Nem kell szidni a High School Musicalt azért, mert nem tetszik, egyesek (én:D) azon nőttünk fel, és most is szívesebben nézek egy aranyos kis klisés filmet, mint egy komoly művészfilmet, közben az utóbbit sem vetem meg. Zeében pedig a régebbit jobban szeretem, de odavagyok a "nyálas fiúbandák" számainak akusztikus coverjeiért.
Fel a fejjel, nem kell feltétlenül olyanokkal barátkznod, akik ugyanezt szeretik, de majd találsz beszélgetőtársat is a témában :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!