Myvip közösségi oldal székhelye, központja?
Gőgöm sincs melyik kategóriába kellet volna ezt sorolnom de a problémám a következő...Évekkel ezelőtt csinált valaki a myVip közösségi oldalon egy profilt az Én adataimmal és szerkesztett fotókkal amin az Én fejem van de más teste. A kérdésem pedig az hogy tud-e valaki hogy tudnám ezt megszüntetni vagy esetleg hol van ennek a közösségi oldalnak a központja, hogy személyesen bemenjek és töröltessem. És van-e esetleg mód arra, hogy kiderüljön, hogy hol regisztrálták azt a profilt?
A válaszokat előre is köszönöm!
én is így jártam (mármint törölni akartam a fiókomat, de nem akarták ugyanerre hivatkozva)
nos, nincs joguk ilyet kérni, egyszerűen nem kérhetik, szó nélkül meg kéne szüntetnikük a fiókot
de tudtommal már nincs is myvip, már nincs üzemeltetője
az már egy halott oldal, még létezik, mert a tárhelyet még nem szüntették meg, de ez csak idő kérdése
a myvip készítői ellen pedig rendőrségi eljárás folyik
erről pedig én nem hallottam :D
én úgy tudtam, hogy mivel rendőrségi eljárás indult a tulaj ellen, így nincs már, aki üzemeltesse, ezért hamarosan meg fog szűnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!