Igaz hogy Berki Krisztiánért rengeteg könnyet hullajtanak
a lányok?
Figyelt kérdés
A fényképe van a párnájuk alatt és álmodoznak rólla..
2014. márc. 20. 07:31
1/10 anonim válasza:
Hát igen.. saját szememmel láttam olyat aki könnyesre röhögte magát a zacsivasaláson :)
2014. márc. 20. 07:37
2/10 anonim válasza:
" Ma már nem az a lényeg
Jót vagy rosszat csinálsz.
A reklámodon múlik minden
Kérdezd meg gyógyszerészedet."
/ Beatrice /
2014. márc. 20. 07:40
3/10 anonim válasza:
Ezert a majomert aki ugy nez ki mint egy hajtogatott lufiallatka es pont annyi esz is szorult bele? Haaaat peeeeersze.
2014. márc. 20. 08:10
4/10 Andizsuzsi válasza:
Én nagyon tisztelem őt azért, amit a sportban elért, mert hatalmas munka van mögötte. De ettől eltekintve kevés emberi tartás szorult belé.
2014. márc. 20. 08:16
5/10 anonim válasza:
Osztom az első hozzászóló véleményét. Könnyesre röhögöm magam azon, hogy ilyen műmájer pasik az etalonok manapság......Nézd meg jobban az arcát.....ne csak összességében a pasit....szerintem kifejezetten ronda. Az már csak mellékes, hogy nekem nem jön be, ha valaki ennyire kigyúrja magát. Csak hát ugye....ezzel akarta kompenzálni a hiányosságait...ha már csúnya vagyok, legyek legalább izmos faszagyerek.
2014. márc. 20. 08:17
6/10 anonim válasza:
Jaja...
És a "legokosabb", leggyorsabb már gyereket is szült neki!
2014. márc. 20. 08:32
7/10 anonim válasza:
:DD Dehogy! Az egész műsor arról szól, hogy ezek a celebek kitalálnak szerintük érdekes szituációkat 'összevesznek', meg mit tudom én, előadják mintha valódi lenne, de mindenki tudja, hogy nem.:) Butaság az egész, azért néha jól esik nézni és megfeledkezni a valóságról, ez a lényege. :)
2014. márc. 20. 08:32
8/10 anonim válasza:
7:
Azon már rég túlhaladott a média, ma már inkább az a módszer, hogy eleve olyan emberekből csinálnak celebet, aki iq negatív, és akkor nem kell semmit sem eljátszani, magától is ontja a sztorikat.
(Egyébként életemben nem hallok Berki Krisztián testépítő-celebről, ha a fikázói nem harsogják a világba.)
2014. márc. 20. 08:49
9/10 anonim válasza:
Fúj.
2014. márc. 20. 21:33
10/10 anonim válasza:
"Osztom az első hozzászóló véleményét. Könnyesre röhögöm magam azon, hogy ilyen műmájer pasik az etalonok manapság......Nézd meg jobban az arcát.....ne csak összességében a pasit....szerintem kifejezetten ronda. Az már csak mellékes, hogy nekem nem jön be, ha valaki ennyire kigyúrja magát. Csak hát ugye....ezzel akarta kompenzálni a hiányosságait...ha már csúnya vagyok, legyek legalább izmos faszagyerek.
"
-- mintha én írtam volna, ez egy az egyben az én véleményem.
egyébként: még ha el is játsszák: sokat elárul rólad, hogy mire vállalkozol a tévében...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!