Tényleg ennyire lealacsonyodott az emberi kapcsolatok színvonala?
A kérdés azért fogalmazózott meg bennem, mert tetszik egy munkatársam. Más kasztban vagyunk, alig találkozunk naponta 1x vagy még annyiszor se pedig egy emeleten vagyunk. Nem akartam volna bejelölni FB-n, de az egyik barátomnak meséltem erről, ő pedig azt mondta, hogy alap, hogy ismerősök legyünk ha akarok tőle valamit. Mondjuk ott legalább tudnék vele beszélgetni, hamár a melóban nem futunk össze.
Lány vagyok. Oké hogy más világot élünk, de szerintem akkor is a férfinak kellene kezdeményezni.
Alig bírom elhinni, hogy ideáig fajultak ezek a dolgok. FB nélkül nem lehet kapcsolatokat létesíteni, meg a lányoknak kell átvenni az irányítást.
Így igaz. Ha akarna valamit, akkor keresné a lehetőséget hidd el.
Pont a türelmetlenség miatt tartanak itt a kapcsolatok ahol. Te sem bírod kivárni, hogy akar-e egyáltalán tőled valamit. Ugyanígy mások sem. Szóval megelőzitek a pasikat, aztán széttárt kezekkel azon gondolkodtok, hogy miért nem kezdeményeznek.
Te bejössz neki?
Amúgy szerintem jelöld be facén, ez nem számít "kezdeményezésnek"
a fész nem társkereső oldal...
1.facebook nélkül nincs élet
2.a nő dolga a passzvitás
ez tényleg szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!