Egy Lány és egy Fiú lassan 2-éve együtt vannak (14-15-évesek) de rengeteget veszekednek sőt tőbször úgy volt mar hogy szakítanak de mégse a fiú a lanynak a karját megszoritotta erősen lefogta lepofozta megalázta?
Figyelt kérdés
meg amikor öszevesznek mindig a lány kér bocsánatot kérni es nem a fiú pedig (abizti szereti) velemeny?2014. márc. 16. 18:57
21/28 A kérdező kommentje:
Okee biztos úgy van ahogy ti mondjátok itelkezzetek csak , béke veletek ;) <3
2014. márc. 16. 19:50
24/28 anonim válasza:
Egyik se, de épeszű csaj se :)
25/28 anonim válasza:
Te, áruld már el, mi bajod van neked?
Hagyod, hogy verjen a "barátod", kikéred az egyértelmű véleményünket, ellenkezel, merthogy te szereted(bár tudnám, hogy mit szeretsz benne ezek után), és hülyének nézed mindazokat, akik jól látják az amúgy teljesen világos helyzetet, ráadásul még azt is kéred, hogy ne formáljunk rólad negatív véleményt?
Ez már komolyan őrület.
26/28 anonim válasza:
Felőlem agyon is verhet:D Szerinted ki nem szarja le, hogy mit csinál egymással két idióta tizenéves gyökér:)
28/28 anonim válasza:
szia ! Dobd ki a csávót! Úgyanígy voltam ex barátommal. Állandó veszekedések meg a pofonok tőle meg kék meg zöld wolt a karom! Én is nagyon sokáig tűrtem és megbocsájtottam neki! Nagyon szerettem! De ezt ne tedd önmagaddal! Én már a csávótól majdnem meghaltam mert beszedtem egy marék nyugtatót! Ne csináld ezt wégíg! Hidd el jön másik aki majd megbecsül és szeret! Ahogy ment az exem úgy jött rá 1hétre egy jobb! Azóta is boldog wagyok wele! Dobd ki! Ne alázkodj neki! Akármennyire szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!