Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az internet tette tönkre az...

Az internet tette tönkre az életem. Hogyan változtassam meg az életemet?

Figyelt kérdés
13 éves koromban kaptam a számítógépet, és azóta vagyok netfüggő elolvasok rajta szinte mindent. Mindig van valami amit beírok a keresőbe mint pl: élet értelme, mit akarnak a nők, miért telik az idő gyorsan meg stb. Emiatt azóta is csak begubózva élek igaz azelőtt is mondjuk így éltem de most már sokkal de jobban. Most 19 vagyok és azt sem tudom mi az a csók vagy barát

2014. márc. 16. 09:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akár lepontoztok, akár nem, bizony az interneten is el lehet kezdeni szocializálódni. Ha megismerkedsz valakivel, onnantól már jön magától az is, hogy az offline életed fellendüljön.

De akárki akármit mond, még egy "netes barát" is több annál, mint ha nem lenne senki.

2014. márc. 16. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!