Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan indul az, , amerikai...

Honnan indul az, , amerikai álom''?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan személyt, aki kiment Amerikába, vagy akár Németországba esetleg?

Hogy kezdte? milyen céllal ment el? megérte?

2014. márc. 9. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Kezdd úgy hogy vagy van tőkéd kimenni és élni míg találsz ott munkát, vagy legyen kinn ismerős / rkon aki segít, addig felesleges a többin gondolkodni.
2014. márc. 10. 02:24
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Igen, én. 2000 dollárral és 2 bőrönddel mentem ki. Egy hónapig egy ismerősnél laktam, de utána elkezdtem dolgozni, és lakást béreltem. Hogy álom, az azért túlzás, Amerikában sincs kolbászból a kerítés. Főleg most nem!
2014. márc. 10. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy az első írja.

Gyűjts pénzt, tanulj nyelvet meg valami szakmát, ami keresett!

2014. márc. 10. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
A nyelv legyen az első,amit pengén kell,hogy beszélj.különben éhen halsz,mert amerikában is sok csöves van,meg németben is.ott se mindegyik,alkoholista stb...szóval álomnak semmiképp nem nevezném.Tőled függ a dolog,meddig vagy képes elvinni,hogy álomszerüvé váljon az életed,de ahhoz kemény évtizedek kellenek,világotnem ismerő elszántság,hogy kitörhess,és megáld a helyed,mellesleg USA-ban most nem egyszerü kijutni sem,több hónap mire vízumot kapsz,és még nem is számolva azzal,hogy csak egy bizonyos időre kapod meg.Itt az EUban meg még azt se közölnöd,míg nincs hosszútávon mlód,hová kíváncs menni,mész és kész,az anyagiakat tekintve,nem 2 fillérrel.....
2014. márc. 10. 08:51
 5/5 pömpike válasza:
Ó nekem ez az egyik álmom,az U.S.A.-ban élni olyan király lehet...
2014. aug. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!