Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ennyire fuggok...

Mit tegyek ha ennyire fuggok tole?

Figyelt kérdés

Van egy no ( 30 ev koruli) en 16 eves lany vagyok es rettenetesen fuggok tole. Ugy erzem, hogy o megert es torodik velem, mint egy pszichologus komolyan. De rengeteget gondolok ra, sokszor mindenhol ot keresem ha nem irok neki nem birom es egyszeruen muszaj es irom a regenyt a sok hulyeseget csak, hogy beszeljunk. Valamelyik nap mar mondta is, hogy nem jo ha mindenkinek ennyit irok:s pedig en csak neki amugy de ezt nem tudja.....

Egyszeruen ha vele beszelek az mindig mas..az mindig komolyabb mint a barataimmal. Multheten talalkoztunk ( de iszonyu ritkan tudjuk osszehozni) es vartam kozbe meg arra gondoltam, hogy ha most ennem vege vagy felevig nem talalkozunk es akkor megint varhatok.. Egesz nap nem ettem, ideges voltam es meg vele voltam vegig remegtem sot elotte es utana is csak, hogy minden nol.menjen es nem is tudtam neki mindent elmindani amit akartam mert valahogy elobe mar nem ment:s Na meg nem akartam elengedni es tok gaz volt mikor ment volna meg visszatartottam es elkezdtem beszelni..:s utana pedig szkmoru voltam, hogy kitudja meddig nem latom es gondoltam.nem irok ra hagyok szunetet es mivel meghivott egy italra kb. Egy honap mulva en hivom meg addig .em is keresem de nem megy ajj:s Es ami meg nagyon rossz es a buntudat miatt nem alszok napok ota, hogy sz eletem egy resze hazugsag elotte, mert egy ido utan mikor nem volt mit mondani vagy csak azt akartam, hogy, hogy erdekesnek talalja az eletem es hasonlok. Szoval tenyleg beteges:( pszichologushlz nem akarok menni, mert szerintem nala is ezt ereznem. Mindig ezvan ha elkezd velem torodni valami idosebb ember (altalaban no, mert hat vele jobban meglehet beszelni dolgokat meg egy idosebb ferfi aztan tobbre akar menni vagy avalami...) Es nem szerelem, sokszor elgondolkodtam a lezbikussagon de ranezek es szep decsak irigykedek, hogy milyen szep es egystalan nem vonzodok hozza, ha a pasijarol beszel nem vagyok feltekeny es egyatalan nem zavar es el se tudom kepzelni, hogy vele vagyok csak baratsagot. Ugy erzem hogy ez az erzes elmulna ha jo barati kapcsolatba lenne belole es gyakrabban talalkoznank de sajnos ez megvalosithatatlan:s Mit tegyek?

2014. márc. 8. 10:02
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasert, telefonrol vagyok.
2014. márc. 8. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__54547..

Fejezd már be... ketyós vagy? Már legalább ötször kiírtad, csoda, hogy szerencsétlen nő még nem küldött el a halál fa... valahová. Idegesítő kis kullancsként viselkedsz, azért nincsenek barátaid.

2014. márc. 8. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!