Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rossz az életem meg akarok...

Rossz az életem meg akarok halni! Mit csináljak magammal hogy ne legyen ennyire rossz?

Figyelt kérdés
Rossz az életem mindig csak a baj van velem mindenki utál és én is utálom magam. Úgy érzem, hogy nincsen bennem semmi értékes, semmi jó se és semmiben sem vagyok jó. Folyamatosan rossz a kedvem, gyakran sírok, mert minden csak rossz körülöttem. Sokszor úgy érzem, hogy mindenkinek az agyára megyek. Többször is próbálkoztam az öngyilkossággal, tavaly volt, hogy szinte minden nap azon járt a fejem, hogy hogyan haljak meg és hol, hogy már ne legyek ebben a világban és hogy ne legyen ennyire rossza az életem! Szerintetek, hogyan tudnék változtatni az életemen, hogy ne legyek mindig ilyen rossz kedvű, és ne utáljam magam ennyire, és megint úgy mosolyogjak mint régen? Lehet hogy értetlenül fogalmaztam de egyszerűen nem tudok semmit se egy hülye fiú lettem semmi életkedvem az élethez meg semmihez sem.16éves vagyok!

#akarok #Nagyon.egy #életem van
2014. márc. 7. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha csakugyan meg akarsz halni, akkor a legegyszerűbb a dolgod. Hiszen akkor ezek szerint az élet minden öröméről már önként le is mondtál. Ez esetben a továbbiakban egyszerűen csak ennek megfelelőan állj hozzá. Semmilyen vágyad, óhajod, kívánságod nem lehet: tehát nyilvánvalóan nem fog neked gondot okozni, ha soha de soha többé nem keresed a szeretteid társaságát, nem találkozol a barátnőddel, nem hokizol, sőt, felhagysz a szokásaiddal és a hobbijaiddal is, méghozzá végleg és tökéletesen(!) maradéktalanul. Ez ugyebár nem lehet probléma, hiszen a fizikai halállal mindez szintén együtt jár, neked pedig úgyis ez a célod.

Ha mindez már tökéletesen megy, akkor felhagyhatsz az evéssel is. Mondjuk sima csapvizet eleinte még ihatsz, hogy ne kelts túl nagy feltűnést.

Nyilván a környezetednek előbb-utóbb feltűnne, hogy "technikailag már meghaltál", de ha más nem, akkor pld az, hogy drasztikusan fogyni kezdesz. Ezért a következő lépésként azt javaslom, hogy minden bejelentés és üzenet nélkül költözz fel egy hegy tetejére, és keress magadnak egy olyan helyet, ahol senki nem talál rád. Alapvetően fontos, hogy EZT SENKINEK NE JELENTSD BE, BÚCSÚLEVELET NE HAGYJ, ÉS FŐLEG A HELYET, AHOVA MÉSZ, NEHOGY BÁRKINEK IS ELMONDD!!! Én egy barlangot, vagy egy sűrű erdőben valamilyen fa tetejét választanám, éspedig olyan helyen, amit még én se tudtam előre azelőtt, hogy odaértem volna.

Vetkőzz meztelenre, és ásd el, vagy égesd el a ruháidat is, hogy a földi árnyékvilághoz tartozó utolsó személyes tulajdontárgyaidtól is megszabadulj.

Na most, ha ez megvan, akkor az utolsó fázisban, amikor már az ételről és ruháról is lemondtál, és garantáltan senkivel nem maradt kapcsolatod, akkor az ivóvízről is hagyj fel. A melegre, kényelemre való leghalványabb vágyadról is mondj le. A méltóságodról is mondj le.

Szép nyugodtan, az élet bármilyen örömeinek a legapróbb szikrája nélkül, teljesen 100%-ig állj készen a halálra.

Ekkor már csak szépen meg kell várnod, hogy magától bekövetkezzen. Ivóvíz nélkül ugyanis garantáltan legfeljebb három napod van hátra az életből.

Nem kell olyan véletlenekre bíznod a dolgot, hogy az ablakból kiugorva sikerül-e kitörnöd a nyakadat, vagy eret vágva elvérezned, miközben valaki úgyis beavatkozik és megment. Tuti mődszer, és csakis azoknak való, akik KOMOLYAN GONDOLJÁK.

2014. márc. 12. 14:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem úgy leszel öngyilkos, ahogy itt leírtam, hanem ablakokból ugrálsz ki és ereket vágsz, akkor marad a tény: mindezzel megpróbálod elkerülni, hogy akár csak 2-3 életveszélyes másodpercre is szembesülj azzal, hogy nem is akarsz igazán meghalni.

Ha viszont tudatosult benned, hogy nem akarsz meghalni, akkor meg el kellene kezdeni szembesíteni magadat azzal is, hogy mit igen.

2014. márc. 12. 15:12
 13/13 anonim válasza:

Hello! Nekem is ugyan ez a problémám ugy hogy nem vagy vele egyedül,

De lehet hogy a te életed jobb az enyémnél, de próbáld az élet jó óldalát nézni.

2015. febr. 2. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!