Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt?

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy ha valamelyik haverom kap valamit,és elkezd menőzni vele akkor én egyből szarul érzem magam mert nekem sokkal gyengébb dolgom van?

PL:

haveromnak van Skullcandy Crusher fülese 30,000FT

nekem meg Soyle 2100FT

2014. márc. 4. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Valszeg sok elmarasztaló választ kapsz majd, de szerintem Te feltettél egy olyan kérdést, amit nem sokan mernek feltenni maguknak.

a kérdést tehát jól tetted fel, de ahhoz, hogy a választ is megkapd, ahhoz kérdezz meg magadtól, hogy:

- pontosan mi az a "szar", ahogyan érzed magad?

irigység/ haszontalanság/ az hogy nem szeretnek/ az, hogy nem érsz annyit, stb.

- mi az oka annak, hogy ezt érzed?

az, hogy szarul érzed magad, az valaminek a következménye, pl a szüleidtől nem kaptál annyi szeretet/ csúfoltak régebben/ vagy vágytál valamire, amit sosem kaptál meg, stb. mint a két kérdés felvet még egy csomó más kérdést.

ha ezekre tudsz válaszolni, talán meglesz a válaszod is. a következő kérdés ezek után az, hogy mit kezdesz ezzel?

de ez már egy másik téma. ez egy hosszú utazás, szóval jó utat! :)

2014. márc. 4. 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Legfőképp irigység.Mert kicsit elszomorító érzés az hogy,próbálok minden dolgomból (tárgyak) a legjobb minőséget kihozni,és utána látom hogy csettint egyet az adott ember és a s*gge alá rakják.

Az igaz hogy,nekem nem telik ilyen dolgokra de akkor is elszomorító...Köszönöm a választ ment a zöld ujj :)

2014. márc. 4. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez irigység. Szerintem természetes. Senki ne jöjjön azzal, hogy minek irigyled a másikat, neked jobb lesz tőle? Amúgy jobb lesz, legalábbis a lelkednek. Én is irigy vagyok az ilyenekre, hogy 1 éve gyűjtök egy laptopra, a megtakarításom olyan 20000 Ft, abból meg semmi se jön ki. Haverom meg kapott egy motort, egy 100 000Ft-os telefont és egy PS3-mat. Ezt 2 hónap leforgása alatt. Na ilyenkor tud ez kib*szottul zavarni.
2014. márc. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!