Van itt török nemzetiségű, aki beszél magyarul?
Ha szeretnél levelezni, akkor nekem írhatsz.
Yazışmak istersen bana yazabilirsin.
#4: Mi visz rá valakit, hogy spanyolul tanuljon? Mi visz rá valakit arra, hogy franciául tanuljon? Vagy arra, hogy japánul?
Persze, értem én, egy 300 évvel ezelőtti történelmi esemény miatt úgy gondolod, hogy menő dolog utálni egy teljes kultúrát, a nyelvével együtt, meg persze azokat az embereket, akiknek még közvetetten sincs semmi közük ahhoz, hogy 300 éve mi történt.
Érdekes, azon miért nem akadsz fenn, ha valaki németül tanul? Pedig a Habsburgok kicsit több ideig voltak itt, mint a törökök.
Egyébként meg a török egy kifejezetten szép nyelv.
Török-magyar fordító vagyok. Korábban törököt tanítottam.
Átlag 10 tanulóból 9 hölgy volt, aki azért akart törökül tanulni, mert az inteneten, vagy egy törökországi nyaraláskor egy török fiú hevesen udvarolni kezdett neki, és totál elcsavarta a fejét.
További statisztika, hogy legkésőbb mire eljutottunk egy középszintig, a fiú már másnak udvarolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!