Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ijedek meg folyton?

Miért ijedek meg folyton?

Figyelt kérdés
Mindentől megijedek. Nem ugrok hátra vagy sikítok vagy ilyenek,de rendszerint összerezzenek. Már attól is,ha valaki odaköszön nekem,vagy hirtelen szól hozzám. Mi lehet az oka? Láttam hasonló kérdéseket,de csak részben fedték az enyémet. (Szerintem normális családi hátterem van,úgyhogy az sem lehet kiinduló pont.) 14/L

2014. márc. 1. 00:52
 1/6 anonim ***** válasza:
horror filmeket szoktál nézni ?
2014. márc. 1. 01:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem,de pl. ha valami lövöldözőset nézünk közösen a családdal (vagy csak egyszerűen elkezdenek hirtelen ordítozni),akkor már előre mondom,hogy na most jön az ijesztő rész,nem szabad megijednem,de ettől függetlenül,akkor is megijedek.
2014. márc. 1. 01:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább aludnod kellene már ilyenkor, ha többet pihennél lehet nem lenne kikészülve az idegrendszered és nem a rémület lenne a válaszreakciód minden semleges ingerre.
2014. márc. 1. 01:44
 4/6 anonim válasza:

Szerintem ez valami idegrendszeri vagy teljesen más,ami igy nyilvánul meg hogy mindentől összerezzensz.Lehet valami más van a háttérben,amit még magadnak se ismersz be.

Mondjuk ha hozzám szólnának hirtelen,én is összerezzennék.

2014. márc. 1. 01:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Általában normálisan alszom,csak mindig éjszaka utazunk,ha megyünk valahová (mint most is)és olyankor nem tudok aludni... Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 1. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, hiperszenzitivitás, azaz túlérzékenység - hirtelen hangokra összerezzen az ember. Ez azért kellemetlen, mert sokan a gyávasággal tévesztik össze, pedig csak az ingerküszöb szintje alacsonyabb egy kicsit az átlagnál.
2014. márc. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!