Nektek tetszik az Áfonya (lány) és a Napsugár (lány) név?
Akkor már lehetne Ribizli is...
Ha már ennyire kiakarsz bszni a lányoddal.. Lehetne őt Ribi-nek hívni, hát nem szuper ?
Barom kérdező..
Mindenkinek más név tetszik, ezt el kell fogadni és nem lebarmozni valakit. A Napsugár az aranyos, főleg a beceneve a Sugi, de nem nevezném így el a lányomat. Másnál helyes, de a-a. Az Áfonya pedig... hm, talán inkább macskának adnék ilyen nevet. De hát, ahogy azt már írtam, kinek a pap, kinek a papné. Ha nekem lányom lesz, vagy az Emma vagy az Anna jöhet szóba. Szeretem a rövid neveket. :)
30/N
Napsugárnak hívnak és nem cikiz senki!!!
Mondjuk ez a második nevem az első Hajnal!
Üdv. R.Hajnal Napsugár :)
Én még kifejezetten gyerek vagyok (12 éves) így elég sokat tudok a csúfolódásról mert nekem is át kellett élnem. Szerintem az Áfonyáért tényleg cikiznék, de Napsugár szerintem szép név...Például ha úgy becézik hogy Napsi. :)
Egyébként nekem a Luca és a Mariann tetszik nagyon, de a Lilla is gyönyörű név.
Az Áfonya név még oké, ha féltek tőle hogy csúfolni fogják akkor adjátok második névnek. A Napsugár szerintem túl gyerekes, ovis felnőtt nőt nem tudok elképzelni ilyen névvel.
Lány nevek amik tetszenek:
Lujza, Lilla, Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!