Ha egy baleset következményeképp egyik napról a másikra megvakulnál, hogyan folytatnád az életed?
OFF: Az ilyesmit nem lehet előre úgy elképzelni, ahogyan elképzelnéd akkor, ha valóban megtörténne.
ON: minden hangsúlyt a szellemi fejlődésre fordítanám. Tudom, hogy manapság már lehetőség van arra, hogy egy vak ember is teljes életet éljen, de én nem tudnék hasonlóan ismerkedni, utazni, szórakozni s minden mást tenni vakon, mint ahogyan azt most teszem. Aki azzal születik, annak teljesen más a percepciója, mint egy olyannak, aki az élete során veszítette el a látását. Engem ez a fordulat olyan szinten megváltoztatna emberileg, hogy 180 fokos változás következne be és szinte semmit se csinálnék már úgy, ahogyan addig csináltam.
Nagyon sok minden halna ki belőlem, de nagyon sok újat is alkotnék ( mivel más dolgom úgysem lenne ).
Hogyan folytatnám? Most azt mondanám, egy golyóval a fejbe.
A vakulás után lehet mást mondanék, de most nem tudom elképzelni az életem a látásom nélkül
Én vizuális tipus vagyok, a szemem világának elvesztése az életem végével érne fel voltaképp. A legszebb dolog az életben látni!
Nem tudnék vakon élni, ott mennék tönkre agyilag azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!