Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valakinek a szerencsejáték az egyik hobbija?

Figyelt kérdés

Főleg a totó, góltotó, tippmix. Nem a kaszinózásra meg ilyesmire gondolok.

Pusztán csak hobbi szinten űzi, nem úgy, mint egy függő, hetente talán ezer forintot, vagy még kevesebbet költ rá, aminek nagyját vissza is szokta nyerni.

2014. febr. 24. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan mint én :) tippmix toto, heti szinten max 2500 ft amit eljátszok pár százas téten, viszont mínuszban nem voltam még egyetlen hétvégén sem. Amíg szórakozás nem gond, gond onnantól van, ha megpróbál ebből pénzt csinálni na akkor könnyen lehet vagyonokat veszíteni. Egyébként nem cigizek, nem iszom sőt kávéra sem költök szóval ennyit megengedek magamnak.
2014. febr. 24. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Egészségesebb, mintha a dohányozás lenne a hobbija.
2014. febr. 24. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem túl egészséges, de ha határok között tudja tartani, akkor elmegy.
2014. febr. 24. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
ha hetente csinálsz egy lottót abból nem dől össze a világ,de ha hetente pár ezret elversz ilyenre,az már öreghiba!
2014. febr. 24. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Összességében havi kb. ezer forint kiadásról van szó.

Ami szerintem még így is jóval kevesebb, mint amennyit mások szórnak el szintén felesleges dolgokra.

2014. febr. 24. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!