Szerintetek is hülye vagyok emiatt, hogy így gondolkozom a későbbi életemmel kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Sokáig nem tudtam, hogy mit szeretnék csinálni, de most "találtam" valamit, amit szívesen csinálnék.
Embereknek szeretnék segíteni, ápolónő szeretnék lenni, és ha majd már ott tartok, akkor szeretnék például Afrikában "szolgálni".
Apám és a szűkebb rokonság szerint nem vagyok normális, bármikor meghalhatok, de ez engem nem igazán érdekel.
Sohasem kellettem senkinek, nem tartom élethűnek, hogy valaha is saját családom legyen, főleg gyerekek, szóval értem nem lenne kár, ha meghalnék. Akkor miért ne segíthetnék másoknak?
2014. febr. 23. 16:15
11/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem meghalni mennék el (bár nyilván ennek is megvan az esélye). A családom próbál ezzel itt tartani, mert szerintük, ha elmennék egy ilyen helyre, azzal "aláírnám a halálos ítéletemet". Ebben nem értek egyet velük.
2014. febr. 24. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!