Mitől lesz valaki jó dobos, gitáros?
Állandóan hallom, h xy az év gitárosa lett meg h nála jobb dobos nincs meg bla bla bla.
Mitől???
1. Tehetség.
2. Szorgalom/gyakorlás.
3. Jó hangszer.
-_-"
Úgy értem, h ki számít jó dobosnak, gitárosnak....
egy dobosnak iszonyú jó ritmusérzékének kell lenni... mind a 4 végtagját külön koordinálni :) egyik legnehezebb hangszer szerintem... ő adja meg minden zenekar alapját... saját dobszólókat csinálni hidd el nem egyszerű feladat... nem csak össze-vissza ütik a cineket-dobokat ki kell jönni a ritmusnak, hangszínnek is... kiállásoknak, egy dalnál ő vezetheti le-fel a dalt... pontosnak kell lennie, mert ha nem az, akkor az egész zenekart elviszi.... :)
gitáros: rengeteg pengetési technika van, amit megtanulnak, nézz meg egy gitárszólót, hogy hogy jár a keze a húrokon és mégse nyúl félre, tudja melyik húrt és hogy kell épp megpengetnie, hogy az úgy szóljon ahogy szeretné...
én "csak" énekelek egy zenekarban, de látom mennyit gyakorolnak a hangszeresek, hogy egy dal úgy szóljon ahogy kell... hogy minden a helyén legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!