Kiket érinthet az ukrajnában történő események?
Figyelt kérdés
Ha háború lenne az kiket érintene? Csak az ott élőket vagy kiterjedne egész magyarba is?2014. febr. 19. 22:30
1/16 anonim válasza:
Mi a franctol terjedne at ide? Az egy masik orszag, itt nekunk full semmi kozunk az o belugyi vitaikhoz.
2/16 A kérdező kommentje:
Csak azért érdekelne mivel szabolcs megyei vagyok és igencsak közel a határ.
2014. febr. 19. 22:53
3/16 anonim válasza:
Es? A delszlav haboruhoz kepest ez egy emlit3sre sem melto zavargas, akkor sem volt semmi az orszag deli reszeben. Nem is ertem mire alapozod. Vagy nagyon fiatal vagy es azert nem latod at. Egy masik orszag, nalunk senki nem fog 1 kukat sem felboritani azert mert ott kormanyt akar valtani az ellenzek.
4/16 anonim válasza:
Drágulni fog a csempészáru, ezen kívül szerintem nem lesz más hatása.
5/16 anonim válasza:
itthon nincsenek ilyen tökös felvonulók,úgyhogy nem.
6/16 A kérdező kommentje:
Csak olvastam a neten valamit hogy amerikának is volt valami köze a dologhoz meg mit tudom én... hogy ez hogy lehetséges.. igazatok van nem látom át a dolgot hisz gyerek vagyok még..
2014. febr. 19. 23:07
7/16 anonim válasza:
Utolso, miert kene hogy legyenek? Te szeretned ha az autotok 3 meteres langgal egne, megbenulna az orszag, szetvernenek minden kozteret? Mert en rohadtul nem. A masik meg az hogy itthon egy 2/3-al megvalasztott part van kormanyon, akik a kovetkezo valasztast is siman nyerik. Azaz nalunk nagyon nem ugyanaz a helyzet.
8/16 anonim válasza:
Mivel ez nem konkrétan ukrán konfliktus, hanem EU - Oroszország közötti vita, így még bármi lehet.
9/16 anonim válasza:
Szerintem titeket, pontosabban minket és a környező országokat annyiban fogja érinteni, hogy megnő az ukrajnából való bevándorlás, mind legális, mind illegális módon. Továbbá az ukrajnából hozatott cikkek ára ugrásszerűen megnő. Szerintem ennyi, de ha a kormány beleavatkozik, akkor kiszámíthatatlan lesz a helyzet.
10/16 anonim válasza:
Marmint melyik kormany avatkozik bele? Az ukran mar reg beleeavattkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!