Szerintetek milyen lenne az, ha az emberek átlag életkora 200 év lenne?
Figyelt kérdés
És lassabban zajlana pl. az öregedés, a gyerek és fiatalkor tovább tartana, meg ilyesmi.
Mennyire örülnétek neki, ha így lenne? Jobb lenne vagy rosszabb, kb. 200 évig élni?
2014. febr. 14. 20:48
2/7 sándorjános válasza:
Én úgy szeretnék 200 évig élni, hogy nem tudok róla. :)
3/7 anonim válasza:
Sokkal jobban el lenne népesedve a föld, tehát összességében rosszabb lenne.
4/7 anonim válasza:
de mint írta, tovább tartana a gyerek és fiatal kor tehát gyereke is később születne az embernek tehát nem lenne szerintem több ember a földön. :-)
5/7 *Nekomimi* válasza:
Nem akarok vitázni senkivel, de szerintem így jó ahogy van. Az mind szép és jó, hogy tovább lennénk fiatalok, de... Többet kéne dolgozni, hogy eltartsd a családot, mivel tovább tart a csecsemőkor, drága a pelenka, stb. Majd tovább kéne sulizni, ami megint csak sok pénz... Azt ne felejtük el, hogy most milyen sokan szülnek túl fiatalon, szóval túlnépesedés lenne az biztos. Ki tudja, egyszer talán felfedeznek valami gyógyszert ami meghosszabbítja az életkort, talán már fel is találták csak még titok...De akkor is azt mondom, hogy mindennek megvan a miértje.
6/7 anonim válasza:
Már most is 'tré', hogy valakik 100-110 évig élnek, mert az emberek 80%a a 70-es évei közepére már 'leamortizálódik'.
Tehát így én nem akarnék 200 évig élni, mert 70-80 éves kortól az az esetek nagyrészében már csak annyi, hogy otthon ülsz, bottal jársz, és mindened kivan már.
Másik gondolatra:
Én már a folyamatot amúgy most is lassítanám szívemszerint :D
milyen jó lenne már, ha - tán egyik legjobb korszakunk - húszas éveink nem 10 évig, hanem 20 évig tartanának :) :D
7/7 anonim válasza:
eddig nem találkoztunk közvetlenül az őregedés által kiváltott halálesettel. az öregkori "természetes" halálozás is mindig visszavezethető szervi okokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!