Kik a kedvenc YouTube videósaitok?
Kik azok és MIÉRT? Többet is írhattok, akár Top 10-et is csinálhattok.
És akárkit leírhattok! Akár angol akárki, még a sokak által utált HErBY is lehet (én nem utálom), akárki, csak olyan videós legyen, akit sokszor néztek!
UI.: Top 10 ne feliratkozószámra menjen :)
Én speciel imádok sütős-főzős videókat nézni, szóval ez egy picit más lesz. Akik szerintem jók, azok yoyomax12, MyCupcakeAddiction, Mosogourmet és SweetAmbsCookies, legalábbis én őket nézem sokat. Aztán a polymer clay az egyik hobbim, abból LilacSprinkles, PieBieW, funkypinkgal.
Aztán... Szirmai nem rossz, meg grav3yardgirl, iHasCupquake, CinemaSins, Screenjunkies, TheFineBros...
PewDiePie - > mert egy állat :DD
Videománia - > nagyon tetszik, ahogy előadja magát (néha olyan érzésem van, mint Kőhalminál; aki a kedvenc humoristám), és jók a kritikái
PistolShrimps - > ilyen jól zöldfalat kevés ember kezel, mint ők... emellett egyszerűűűen állatok, mindenféle filmbe berakják magukat, tök profin, és a könnyes szem garantált :D
Kspazz (olyanok mint én,fogyatékosok:DDD)
GoodLike
VanossGaming
Dancsó Péter
Videómánia
Rechyyy
Spricsma (nagyon jó kezdő videós!)
FonLipe (ő is csak mostanában már nem nagyon rak videókat de azt mondta h a közeljövőben lesz)
PewDiePie
H2ODelirious
YourfavouriteSallai
Nyemaaa
Smosh
Superwoman
Iselin artinsen
Motoki Maxted
Zsozeatya, őt nézem a legtöbbször (nagyon jó stílusa van).
Utána következik Herby, TheVR,MetalCastiel, Szinisztusz.
H2ODelirious
Vanoss
Wildcat
Jacksepticeye
Markeplier
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!