Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon gáz ha...

Szerintetek az nagyon gáz ha néha arra gondolok hogy hogy ölnék meg egy embert?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mért van ez néha mndjuk egy veszekedés közben vagy mikor nincs semmi ami lefoglalna arragondolok hogy hogyan ölnék meg embereket.... mit tehetnék ellene?
2014. febr. 12. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ellene semmit tenni vagy nem tudom. En mindenap zenet hallgatok es kozben abrandozok kit hogyan olnek meg ..
2014. febr. 12. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet. Mondanám, hogy nem gond, de lehet mindketten zakkantak vagyunk. Tudod mi tenne jót? Egy kis lazítás, hogy elengedd azt a rengeteg feszültséget. Egy kis béke, hogy kifújd magad és gondod ne legyen semmire... 20/f
 3/11 anonim válasza:
Nem gáz. A negatív az életünk része. Csak szabályozni kell, nem pedig kiirtani.
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Egy normális ember nem gondolkodik ilyeneken és egyátalán nem gondol ilyenekre.Max.ha nagyon felhúz valaki elképzelheted hogyan pofoznád föl.Mondjuk, azt megis lehet tenni.De emberölésre gondolni sem szabad!! Azt ajánlom ,keress fel egy jó pszichológust!! Az nem orvos csak egy bölcsész végzettségű szakember.
2014. febr. 12. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog! Szerintem már csak itt hárman vagytok...
2014. febr. 12. 16:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Sürgősen menj pszichológushoz, mielőtt baj lesz.
2014. febr. 12. 16:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Az inkább baj, ha valaki úgy gondol rá, hogy jujj, ezt nem szabad. Akik gondolnak erre, nem feltétlen azt jelenti, hogy egyből gyilkosok lesznek. Nincs ezzel semmi baj, te legalább bevallod, így levezeted a feszültséget, nem hagyod, hogy raktározódjon.
2014. febr. 12. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:

a natgeon,meg a spektrumon nézz meg heti 1 részt az élet a rácsok mögött sorozatból,aztán az helyretesz majd.

egyetlen féreg ember élete sem ér meg egy életfogytot,vagy 20 évet.

amúgy meg kezdj el boxolni.

ott ha már belejöttél kiélheted legálisan az agresszív hajlamaidat és persze mások is rajtad,ami legalább annyira tanulságos önismeret szempontjából.

2014. febr. 12. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát,szerintem tök normális.Kb. én is így vagyok vele.Egy csomó ember meggyilkolásán gondolkodtam már.Terrorista leszek:)Amúgy nem,úgy vagyok ezzel hogy tök mindegy mert tettlegességre meg úgysem leszek képes.Szóval én pl így vezetem le a stresszt.
2014. febr. 12. 19:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:) jó tudni hogy nem csak én vagyok ,,kattant":D

és egyépként már voltam több pszicholousnál de eggyik kezeláésen sem jutottam el addig hogy ezt elmondjam... valahogy nem jött be.

2014. febr. 12. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!