Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem megy az élet?

Mr.Z85 kérdése:

Miért nem megy az élet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy semmi az életben,se a munka/karrier,se az edzés,se a nőzés,sem az emberi kapcsolatok fenntartása,nehéz beismerni,de nincs életcélom,és emiatt nem tartom magam embernek se,főként hogy ilyen antiéletet élek,nem vagyok egy luzer alkat,panaszkodni se nagyon szoktam,de most valami nagyon nincs a helyén,rohadt egyedül vagyok,konkrétan egy barátom sincs.Legalább egy pont lenne amire tudnék támaszkodni,de sehol semmi,akkora űrt érzek odabent mint még soha,remélem valami kimozdít ebből,mert senkinese kívánom ezt az állapotot..
2014. febr. 11. 23:08
 1/3 anonim válasza:

A barátok nem azért kellenek,hogy támaszkodj rájuk,hanem,hogy fogják a kezed és támogassanak. Sajnos elég nagy érzelmi válságban vagy , de ebből csak te tudsz kikeveredni.

Legyél pozitívabb, találj életcélt, előbb utóbb minden helyre jön! :)

Mindenkinek vannak rosszabb időszakai. Próbálj meg mielőbb kilábalni belőle.Ez a TE életed,úgy éled ,ahogy csak szeretnéd!!

2014. febr. 11. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül, velem is pont ugyanez van.

Igazából sok minden fejben dől el. Én munkaszempontjából nem panaszkodom mert jól megy, igaz nem olyan amire vágytam megmondom őszintén de sajnos ilyen világot élünk. De sok mindent megtapasztaltam már és tanultam is maszekmódon dolgokat tehát sok mindent megtudok csinálni ami azért nem hátrány az életben.

A csajozás nekem sem megy, sok barátom volt régen 3 külön baráti társaságom volt de most szinte egy sincsen igaz sokan máshol laknak már sokaknak idejük nincs ahogy nekem sem.

Az edzést én is feladtam sokszor de én december végén eldöntöttem hogy kész vége le kell fogyni és jobban izmosodni, eddig akárhányszor belevágtam 1 hónap után abbahagytam, most újra kezdtem egy teljesen új fajta módszerrel és elég jól megy.

Én munka szempontjából elvagyok bár sokszor akkora a hajtás hogy 10 felé kell szakadnom de hát az élet már csak ilyen és örülök hogy legalább van munkám így mégsem ülök egész nap itthon.

A nőzéssel nálam csak a külsőm volt a baj ezt az a legjobb lány haverom is megmondta akire egy időben nagyon hajtottam, meg nemrég itt az oldalon is megismertem egy nagyon csinos lányt aki hozzám hasonló ő nem olyan kövér mint én csak picit duci de ő megmondta hogy a sok rossz lenyomta mélyre az önbizalma és ezért nem megy semmi.

Minden fejben dől el, elhiszem hogy rossz, én a poklok poklát éltem meg karácsony tájt olyan magányosan érezte magam hogy sírni tudtam volna ami nálam egyébként baromi ritka jelenség.

2014. febr. 11. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok sorstársak. A második válaszoló jól látja. Minden fejben dől el. Először a gondolataidat kell megváltoztatnod. Ez mindennek az alapja. Ha negatívan gondolkodsz, az az életed minden területére hatással lesz és semmiben nem leszel sikeres, semmi nem fog menni. A kérdés már csak az, hogy hogyan is gondolkodhatnál pozitívan, mikor ilyen helyzetben vagy. Igen, ez a legnehezebb benne. De hidd el, sikerülni fog, ha igazán akarod és teszel is érte:)

Ami pedig a külsőt illeti. Az egy nagy tévhit, hogy ezen múlik. Nekem rendben van a külsőm, mindenféle nagyképűség nélkül mondhatom. Mégsem megy a csajozás. Mert nem jó a kisugárzásom, nem vagyok magabiztos, nincs elég önbizalmam. Nézzetek csak körül az utcán. Hány olyan párt látni, akikre, ha ránéztek még ti is elgondolkodtok rajta, hogy "ennek meg hogy lehet ilyen csaja?!". Hát úgy, hogy olyan a személyisége, vonzódnak hozzá a lányok.

2014. febr. 11. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!