Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek nincs...

Van itt olyan akinek nincs tv-je? Vagy ismertek olyan embereket? Na nem azért mert nem tehetné meg hanem elvből! Többi lent.

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy miben változott meg az életetek nektek vagy ismerőseiteknek és mióta nincs tv-tek? Én szerintem kirakom mert már nagyon elegem van ebből a folyamatos népbutításból.Mit csináltok tv nézés helyett? Tudom hogy rengeteg hasznos dolgot lehet csak kíváncsi vagyok.És hogy milyen neműek vagytok és hány évesek? Én 30-as férfi.Meg hogy a környezetetek mit mondott erre? Habár ez már tök mellékes dolog, mert igazából semmi közük hozzá.
2014. febr. 11. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok ismerősöm akinek nincs tv-je, baromi büszkék is rá, utána megnézik ugyanazt a neten, ami a tv-ben is megy.
2014. febr. 11. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem nincs, és sok ismerősömnek se. De pl a tesóméknak sincs, viszont folyton néznek valamit (sorozat, szappanopera, sitcom) a gépen.

Helyette: neten megnézem, ami érdekel...

Aztán olvasok, rejtvényt fejtek, de társasjátékozhatsz is a barátaiddal, kártya, sakk, dominó,kirakó. bármi. Lányoknak kötés, varrás, horgolás, esetleg hobbiból főzés...tanulj nyelvet, járj sportolni, van egy csomó hobbi...amúgy, sose voltam tévés, nem dőltem le elé soha, csak úgy.

2014. febr. 11. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: szóval, nem azért nincs, mert nem tehetem meg, meg nem is elvből, hanem mert teljesen felesleges.
2014. febr. 11. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Háhá:D

Első:D

Ugyan ilyen idiótákkal vagyok kirakva, veri a mellét, h neki nincs tv-je, ő a hatalmas értelmiségi, helyette viszont a neten néz utána meg minden szerinte gyökérség alá kommentel, mert ugye ez sokkal értelmesebb tevékenység:D

De ő nem néz tv-t:D

Egyébként hiába a rinya, jó nagyképernyős hd tv-n jó a filmet nézni:)

És igen, szándékosan értettem félre;)

2014. febr. 11. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is azért nincs, mert felesleges. Le tudom magam foglalni mással, ami érdekel megnézem/elolvasom neten, sorozatokat nem nézek.

Helyette... általában gépezek, vagy olvasok, főzök, barátokkal vagyok. De alapból is ezt csinálnám, tehát ez nem mondható helyettesítésnek.

2014. febr. 11. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk sokáig nem volt tévénk, anyóséktól kaptunk végül egyet, de leginkább letöltött filmeket/sorozatokat nézünk rajta.

Néha szoktam 1-1 sorozat miatt bekapcsolni ha úgyis a szobában vagyok, de híradót, realityt nem nézek, esetleg kapcsolgatás közben akadok meg valahol egy kis időre.

2014. febr. 11. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Van TV készülékem, és DVD-zni is szoktam (mostanában eléggé "rákaptam", előtte évekig kb. be sem kapcsoltam, most így gyakorlom az idegen nyelveket), de maguk a TV adók nincsenek is beprogramozva rajta, semmi.

Tehát csak és kizárólag saját lemezeket nézek, TV adást sosem. Neten sem. Illetve az rtl-now.de-n néha a Cobra 11-et, de ezen kívül tényleg semmit.

Szóval: TV-m ugyan van, de szó szerint fogalmam sincs, milyen műsorok mennek, kik és mik a "celebek", milyen éneklős- meg valóságshow-k vannak... Főleg, hogy ezekről olvasni sem vagyok hajlandó.

Középiskolában eléggé gúnyoltak emiatt, akkor épp valamelyik ilyen "bekamerázzuk a lakást és kukkolunk"-dolog volt a menő... Még a 2000-es évek elején... Én hozzá sem tudtam szólni soha a témához, pedig az osztálytársaim folyton erről beszéltek.

Most, hogy felnőttek vagyunk, és dogozunk, ez már nem is téma, szóval semmi gondot nem okoz a tudatlanságom.

2014. febr. 11. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Van TV-m, de monitorként üzemel. Azért nem nézek TV-t, mert mindig csak ismétlések mennek, illetve csak magyar szinkronos filmek. Nem beszélve, hogy a DVD minőséget sem súrolják a filmek... A magyar celebműsorok (vagy külföldi) se érdekel. Kb. ez az 5-6. év, hogy nem néztem semmilyen TV csatornát itthon. Helyette letöltök filmeket/műsorokat amik érdekelnek, eredeti nyelven. Nem beszélve arról, hogy a játékok is jobban néznek ki TV-n... :) Illetve még szoktam TV helyett photoshop-olni, videót vágni vagy gitározni. 19/F
2014. febr. 11. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!