Mi lehet ez a szerelemhez hasonlo erzes?
Szoval ugy 11 eves korom ota, miota elkezdtem kamaszodni a szerelem tunetei erzem idosebb noknel ( enis lany vagyok), testi vonzalom nelkul, de minden mas ott van. Voltak ismerosok, tanarok...Azt vettem eszre, hogy akikkel sokat talalkoztam azoknal elmult, de van egy no, o az elso nala 4 eve tart, mert vele alig beszelek/tzalalkozok es mellette most van 2. De neha az utcan is latok valami szimpatikus not aki idosebb es maris ara gondolok, hogy ot is elfogadnam ilyen lelki tarsnak vagy nem is tudom minek nevezzem oket... Meg, hogy mar ott akarok tartani ahol ok, szereto ferjjel es csaladdal. A fiuk... Megnezem ha helyes es testileg vonzanak, de erzelem az nem nagyon van...ha van is meg se kozeliti a szerelmet. Mi lehet velem? Kamaszkori hulyeseg vagy mi? 15L
Beszeltem olyanokkal akik ilyen helyzetbe vannak, de nem tudjak mi ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!