Ciki szerintetek ha egy férfi sír? (CSAK NŐK! )
Akkor ciki, ha hülyeség miatt sír. Nyilván vannak helyzetek, amikor egy férfinek is "megengedett" a sírás anélkül, hogy elveszítené férfiasságát. Pl. ha születik gyereke és elsírja magát, vagy elveszít valakit, vagy kilátástalanná válik az élete, és nem látja hogyan tovább.
Viszont vannak helyzetek, amiben ha egy férfi elsírja magát, akkor nem férfi. Szerencsére nem tudom nevén nevezni az emberkét a VV-ból, de az előzetesekben szoktam látni, hogy "férfi" létére egy póktól elsírja magát az a szerencsétlen. Meg sír ha nem tetszik neki valami stb. Szóval hisztizik. No ez nagyon ciki.
Még egyszer nem állnék szóba egy pasival, ha a szakitás miatt sirna!En igy jártam, hogy a pasim sirt és házasság, szóval minden lett belõle.Most már nem sir,akkor sem ha elhagynám!Az ilyenektõl jobb óvakodni.
Azért egy pasit sem vetek meg, ha valamilyen tragédia,vagy olyan dolog miatt sir, ami megnyugtatja a lelkét!
nem ciki, egy férfi is sírhat, nem szégyen az
a férfiaknak is vannak érzelmeik
19L
A férjem nagyon kemény ember, soha nem tudtam elképzelni őt sírni, de egyszer előfordult. Még csak jártunk, amikor egyszer annyira összevesztünk, hogy azt mondtam összepakolok és vége. Összepakoltam a ruháimat, ő meg tehetetlenségében elkezdett sírni. Én teljesen megdöbbentem, és nagyon elszégyelltem magam, amiért így bánok azzal az emberrel, aki engem a világon a legjobban szeret. Kibékültünk, azóta a férjem. Szerencsére azóta sem láttam sírni, csak akkor mikor megszületett a kisfiúnk, de azok örömkönnyek voltak. :)
Azonban, ha egy férfi kis dolgok miatt sír, az hiszti és nem férfias.
Egyáltalán nem ciki. Én alapból feltételezem, hogy egy férfi nem sírja el magát minden kis hülyeségen (bár: ki mondja meg, mi számít hülyeségnek?), csak ha komoly baja van. De megértem azt is, ha valaki olyan dolog miatt sír, ami szerintem baromság, de neki meg valamiért mégis fontos. Nem kell ilyenek miatt senkit sem lenézni.
Azt mondjuk lehet, hogy nehezen bírnám, ha mindennap sírna valamiért... de az azért szerencsére ritka.
25/N
Miért is gáz az, ha foci miatt sír? Bezzeg, ha romantikus filmen pityergi el magát, az dicsérendő?
Nádszál írta jól.
Amúgy nem szeretem a focit, de amikor barátom megkönnyezte a kedvenc focicsapatát, teljesen megértettem.
Engem megnyugtatna, ha tudna sírni. És nem csak akkor ha meghal mindenkije. A sírással rengeteg negatív érzést kiad magából, sokkal egészségesebb mentálisan, mint aki magába fojt mindent, aztán majd robban egy rohadt nagyot.
Focicsapat miatt? Sírjon! Én is sírtam már nő létemre a Forma 1-en, örömömben is meg bánatomban is. Foci miatt még nem sírtam, de volt, hogy lefújás után csak ültem a tévé előtt, és fogtam a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!