Nem találtam kategóriát, de egy fontos kérdés, és itt mindig sokan vannak?
Figyelt kérdés
a kérdőjel persze kötelező, a kérdésem, hogyha valaki aki tényleg nagyon megérdemli, hogy ellássam a baját, többször megverte a páromat, amikor még együtt voltak, és már engem is megfenyegetett, milyen küzdősport amivel péppé verhetném, róla annyit, hogy 100 kilós body-zik, meg zabál, nagy has nagy fej, ennyi, én 75 kilós, folyamatosan edzek, szálkás izmos vagyok, és egy éve itthon edzek boxzsákon, puszta kézzel, már többször kiszakítottam a zsákot, ütőerő, kemény ököl, gyorsaság megvan, de még nem küzdöttem face to face, ötletek, hogy mire edzzek? esetleges esélyek szerintetek, valakivel szemben, aki mondjuk erős a fekvenyomó padon?2014. febr. 7. 08:29
11/12 anonim válasza:
Ha akkora izomagy a srác, és ő üt először, ott maradsz.
Vagy kerüld, vagy te üss először. A legjobb ha kerülöd.
12/12 shoona:D válasza:
Ha felveszed kamerával akkor megint te szívsz,mert megsérted a személyi jogait,szóval nem is használható bizonyíték ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!