Szerintetek miért nem lehet interneteb igaz barátságot találni?
Figyelt kérdés
Ellene kéne érvelnem, de semmi ötletem nincs, mivel én az ellenkezőjét hiszem... Tudnátok ötletet adni?:/2014. febr. 6. 22:54
1/10 anonim válasza:
mert neten csajozni és szexpartnert szokás keresni.
2/10 anonim válasza:
Szerintem is lehet :) csak tovább tart vlsz
3/10 anonim válasza:
Lehet,csak szerencse kell hozzá.De ha ellene kell érvelni,akkor a lakhelyetek egymástól 200km-re való elhelyezkedése elég jó érv lehet,amiért nem lehet komolyabb a dolog.Velem mindig ez volt eddig.
4/10 A kérdező kommentje:
A távolság problémán kìvül még van egyéb ötlet?:)
2014. febr. 6. 23:11
6/10 A kérdező kommentje:
Iskolában órai munkára kell.
Nem igaz, hogy egy válaszoló kivételével mindenki beírja a hasztalan kommentejet, miért? -.-'
2014. febr. 6. 23:58
7/10 anonim válasza:
A távolság miatt,és azért mert sok bolond.
Elég kevés az esélye,hogy pont olyat találsz,aki igaz.
8/10 anonim válasza:
Barátságot bárhol lehet, az olyan dolog ami alakul magától. Neten is lehet, csak annyi hogy utána át kell vinni élőbe a dolgot,mert a csak neten irkálást megunod hamar.
9/10 anonim válasza:
Lehet barátságot kötni sőt nagyon jókat. DE::: sokan hazudnak magukról, szégyellik amiért nem vitték többre mint a leendő barát, félnek mert sok a szemét kihasználós ember, nincs önbizalmuk, távolság.
10/10 anonim válasza:
8/9 a barátság nem kialakul magától, hanem azt ki kell érdemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!