Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a blog milyen? Főleg aki...

Ez a blog milyen? Főleg aki étkezési zavarral küzd.

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 6. 19:34
 1/3 anonim válasza:

BORZALMAS a blog kinézete.

Az anorexia nem fejben dől el, ez egy rohadt nagy hülyeség,amit írtál.

Tudod, én magam is evészavarral küzdök azzal a különbséggel,hogy én már NEM TUDOK enni. Mert napi 1 étkezésnél ha többet eszek azt kihányom:)Minden héten fogyok kb 2kilót, van mikor ez kisebb-nagyobb időre megáll,de folyamatosan fogyok.

Testképzavar. Úgy is kövérnek látom magam, nem boldogít, hogy hány kiló vagyok.

2 éve benne vagyok ebben.

Kiáll csutkára a nyak és a csípőcsontom.

Szédülök,összeesek sokszor.

17%-os vagyok.(súlycsökkenésben)

15%tól nagy valószínűségű a szívleállás:)

Az anorexia tünetei nem CSAK a kimaradó menstruáció, édesem az nem csak attól lehet. 14 éves vagy MÉG NEM ÁLLT BE.

Anorexia tünetei:

-nagymértékű fogyás

-testképzavar

-a kövérségtől való kifejezett undorodás és félelem

-hajhullás

-szervezet gyengesége

-a rendes testtömegnek az énképre gyakorolt indokolatlanul előnytelen hatása

-a havi vérzés zavara jellemző.

-depressziós, ingerlékeny, fáradt

- száraz a bőre, sápadt

-a vérnyomása ingadozik, a szívverése lassul, vérszegénység alakul ki, állandóan fázik.

Akkor hívd magad anorexiásnak ha ez mind megvan.

2014. febr. 7. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:
nem mondtam h anorexiás vagyok. am kösz a segítséget. az anorexia fejben dől el. attol mert valaki nem csont váz, lehet anorexiás
2014. febr. 7. 16:08
 3/3 anonim válasza:

Attól még nem az ő kis fejében dől el. Ha valaki 160 centi 80kg ne mond nekem, hogy az anorexiás is lehet:D Akkor NEM JELENTKEZNEK RAJTA A TÜNETEI.

Nem mondtam,hogy csontváznak kell lenni az anorexiához,de attól még nem a fejecskéjében van az embereknek

2014. febr. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!