Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek beoltsak egy csajt?

Szerintetek beoltsak egy csajt?

Figyelt kérdés
Olyat írt ki facen, nagyon be tudnám égetni. Nagy a kísértés és nem tudom mit tegyek. Ilyen facebook csicska, nagyon arcos ahhoz képest, mint amilyen. Segítsetek! :D

2014. febr. 3. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En mar csak azert sem szolnek be neki a kommenteknel mert az ilyen arcoskodoknak rengeteg haverjuk, csicskajuk, baratjuk van, es meg ha ertelmes ervekkel is egeted le, akkor is rogton ezren neked jonnek es azt hiszik mennyire okosak meg menok hogy elhordanakmindennek. Szoval hiaba hoznad cikis helyzetbe, max. egy darabig erezne magat feszelyezve hogy a magy tomegbol egyvalaki nem nyalizik neki, de nem valtozna.
2014. febr. 4. 14:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmit, mert emlékszem egy múltkorinál nem égettem le, csak felhívtam a figyelmét bizonyos dolgokra. Tényleg ott termett a nép :D
2014. febr. 4. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem, mert az téged minősít. Ha valakit nyílvánosan szapulsz mások előtt, akár igazad van, akár nem, az emberek hajlamosak téged elítélni és őt megvédeni.

Ha helyre akarod tenni, akkor írj neki privátban, aztán zárd ki. Ezzel a magad feszkóját lereagáltad - és igen, van ilyen szó! szakszó! - de az övét már nem kapod vissza.

Azt is megteheted, hogy kiírod a szövegdet nyílvánosan, aztán két nap múlva törlöd a saját válaszodat és utána teszed ki oldalra a csajt (hogy ne lásd, amit ő posztol). Ez csak akkor jó, ha meg tudod állni, hogy ne mászkálj vissza a lapjára. (Ésszel írj, mert lehet, hogy téged tiltanak ki a szöveged miatt!)

2014. febr. 4. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!