Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lesz az...

Szerintetek milyen lesz az élet 2000 év múlva?

Figyelt kérdés
ruhák,zene,életvitel,tanulás stb. milyen lesz?
2014. febr. 2. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

1.jó de szerinted, ha ilyen gyorsan fejlődik a világ kitudja lehet hogy addigra már lesz olyan tv ami illatot is tud közvetíteni

csak a véleményedre voltam kíváncsi

A fejlődés üteme sem kiszámítható, általában egyre gyorsuló ütemben fejlődik, de ez megtörhet majd a későbbiekben, vissza is fordulhat. Az is lehet, hogy 2000 év mulva kőkorszaki szinten fogunk élni. Pl. a sötét középkor is egy nagy visszaesés volt az ókorhoz képest.

Ha a technika továbbra is előrefelé fejlődik akkor 4014 ben szerintem csak röhögni fognak az ilyen illatos tévé elképzeléseken. Egyszer olvastam egy cikket, mely arról szólt, hogy 1950-ben próbálták elképzelni, hogyan fog kinézni egy számítógép 2000-ben. Készítettek egy 1:1 arányos makettet is a jövő számítógépéről. Mondanom sem kell, akkora volt mint egy ruhásszekrény, és olyan kormánykerék volt rajta fából, mint a régi hajókon.

2014. febr. 3. 08:10
 12/13 anonim ***** válasza:
1,7 milliàrd évig bőven lehet élet a földön , minden feltétel adott lesz ..hogy ember lesz e még az màs kérdés , ha nem pusztítjàk ki egymást Atommal vagy nem jön egy nagy ökologiai katasztrófa szuper halálos vírus ,vagy aszteroida vagy gamma sugàrzás még elvileg simàn élhet az ember..Addigra már teljesen beépül a MI a hétköznapokba , az emberek 180-200 évig fognak élni , az embereket klónozzák majd nem lesz magányos ember többé , nem lesznek prostituàltak pedofilok mert olyan emberekkel fognak szeretkezni akik félig robot félig ember élő szövet a fém vàzon valósàg lesz , azt is el tudom képzelni hogy a gazdagok màr nem a földön élnek hanem hatalmas űrbéli vàrosokban a föld és a hold között , hogy a nap kàros sugàrzásától még védve legyen , a Marson addigra màr bőven bázisok lesznek meg a holdon is és talàn az Europan is..Így tudom elképzelni , de az is benne van a pakliban , hogy 2000 év múlva màr csak egy maroknyi ember él a földön és középkori viszonyok között.
márc. 22. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy kicsit elrugaszkodva a valósàgtól , nem lehet kizàrni azt sem , hogy 2000 év hosszú idő ahogy az ember fejlődik egyre jobb geneikàk születnek , ez idő alatt születhet egy olyan szuper zseni aki sok mindenre megoldàst talán még az sem elképzelhetetlen hogy az ember màr örök életű lesz vagy ha nem is örök életű de több ezer évet elérhet és kolonizálja a környező csillagokat a hosszú élettartammal fogja leküzdeni az univerzumban a hatalmas távolságokat ..mindenesetre nehéz megtippelni milyen lesz a hétköznapi élet a földön , abban azért biztos vagyok ha egy 5 percre làthatnànk leesne az állunk:-)
márc. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!