Szerintetek milyen lesz az élet 2000 év múlva?
1.jó de szerinted, ha ilyen gyorsan fejlődik a világ kitudja lehet hogy addigra már lesz olyan tv ami illatot is tud közvetíteni
csak a véleményedre voltam kíváncsi
A fejlődés üteme sem kiszámítható, általában egyre gyorsuló ütemben fejlődik, de ez megtörhet majd a későbbiekben, vissza is fordulhat. Az is lehet, hogy 2000 év mulva kőkorszaki szinten fogunk élni. Pl. a sötét középkor is egy nagy visszaesés volt az ókorhoz képest.
Ha a technika továbbra is előrefelé fejlődik akkor 4014 ben szerintem csak röhögni fognak az ilyen illatos tévé elképzeléseken. Egyszer olvastam egy cikket, mely arról szólt, hogy 1950-ben próbálták elképzelni, hogyan fog kinézni egy számítógép 2000-ben. Készítettek egy 1:1 arányos makettet is a jövő számítógépéről. Mondanom sem kell, akkora volt mint egy ruhásszekrény, és olyan kormánykerék volt rajta fából, mint a régi hajókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!