Mit csináljak? Becsületnapja tüntetés lesz pesten febr 8 án! Facen van esemény is,1x az egyik nácit kiosztottam azt még egyet. Utána jöttek még páran kommentelgetni és megfenyegettek.
Figyelt kérdés
Párom olvasta ezt mind. És megkért rá, hogy ne menjek ki. Van nekem 2 év felfüggem és több mint egy év vissza van még de közbe indítottak ellenem még egy eljárást. Igaza van abban, hogy nem kéne a fejemre még egy ügy. Tanácstalan vagyok. Szeretem őt és fontos nekem de fontosak az elveim is, ezt a náci demagogot nem szabad hagyni! 25F 31N2014. jan. 30. 20:43
12/14 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés! És nem kéne ítélkezni! Köszönöm!
2014. febr. 1. 14:17
13/14 anonim válasza:
Ha nem osztottad volna ki azt a nácit, akkor nem jöttek volna a többiek. Mire volt jó?
Azt elv olyan mint a hit, nem jó semmire.
Egyáltalán minek kell a náciknak beírni?
Lényegében a nácik olyanok mint a Vikingek. A történelem során ők is megölték akik nem tetszettek nekik, fosztottak és nőket erőszakoltak meg, nem tudom manapság minek kell felháborodni ha valaki náci meg ilyenek.
14/14 anonim válasza:
hülyét játszik, és tüntetőnek akarja beállítani magát, evvel lejáratni a tüntetőket. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!