Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tinik akik nem néznek TV-!...

Tinik akik nem néznek TV-! Szoktatok híreket olvasni? Neten vagy újságban?

Figyelt kérdés

Ha olvastok, milyet? Tiniknek szólót vagy felnőtteknek? Csak átlapozgatjátok, rávesztek pár pillantást vagy azt is elolvassátok ami nem igazán érdekel elsőre?

Neten milyen hír oldalakat követtek?

2014. jan. 30. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nézek TV-t már évek óta, nem is olvasok semmi híreket. Mégis ki a f... érdekelnek a hírek? Nagy részben csak negatív dolgokat közölnek. Ami meg fontos, arról úgy is értesülök.

18/F

2014. jan. 30. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam híreket olvasni. Általában politikai, technikai cikkeket olvasok. Persze az interneten, újságot nem szoktam venni, de ha olyan helyen járnék akkor Metropolt olvasnék mint régebben. Index.hu-t, HWSW.hu-t szoktam olvasni. Még a hirkereso.hu weboldalon szoktam keresgélni.
2014. jan. 30. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
én a kozpontiujsag-ot /online/ szoktam ha jobb kedvre akarok derülni :)
2014. jan. 30. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó és utolsó előtti, hány évesek vagytok?
2014. jan. 31. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!