Hazudott vagy tényleg öngyilkos akar lenni?
Ááááááá! Ha ennyi eszed van, hogy ezen idegeskedsz, tudod mit? Menj hozzá feleségül! :D
Teljesen hülyére vesz, te meg ugrasz rá.
Olyan 18 éves koromban volt egy srác, akinek tetszettem, de én nem akartam tőle semmit, ő is azt mondta, hogy öngyilkos lesz, ha nem járok vele. Mondtam neki, hogy fejezze ezt be, úgysem lesz. De ő csak erőszakoskodott, ráhagytam. Azóta tizenvalahány év telt el, mondanom sem kell, vígan éli világát.
Egyébként meg ha valaki azért valóban öngyilkos lesz, mert nem tetszik annak, aki neki tetszik, akkor az egy szellemileg, vagy idegileg nagyon beteg ember és bármit is csinálnál, előbb-utóbb megint elkapná a depresszió, mondjuk az első vitánál és akkor csinálna valamit.
Sem ilyenekkel, sem érzelmi zsarolókkal nem kell foglalkozni, most olvasom, hogy letiltottad, jól tetted.
Semmiféle lelkiismeret furdalásod ne legyen.
Pszichopata a pontos megnevezése.
Direkt olyanokat keres akik jó lelkűek mások szenvedése okoz neki örömet.
Ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!