Mindig szabad vagyok csak rettegek a tetteim következményeitől
2014. jan. 28. 18:10
2/10 anonim válasza:
Amikor az erdőben lovagolok. Elfelejtek mindent ami nyomaszt és abban a pár órában megszűnik a világ.
2014. jan. 28. 18:15
3/10 anonim válasza:
Ha egész nap azt csinálok, amihez kedvem van, nem parancsolgat és utasítgat senki és nem vagyok időpontokhoz kötve.
2014. jan. 28. 18:24
4/10 anonim válasza:
Azt csinalok amit akarok es ebben senki es semmi nem akadalyozhat meg! Hanem csak szenvedely van... Remelem ertheto?? Es neked kedves kerdezo mit jelent?
2014. jan. 28. 20:07
5/10 anonim válasza:
Valahol olvastam egy idézetet, nem emlékszem pontosan, de a lényege az volt, hogy nem akkor vagy szabad, amikor bármit megtehetsz, hanem akkor, amikor nem kell megtenned azt, amit nem akarsz. Hangzatos, de nem tudok vele azonosulni :)
Igazán szabadnak futás közben érzem magam, vagy egy hosszú biciklitúra alkalmával. A mozgás, a sport engem felszabadít *.*
2014. jan. 28. 20:25
6/10 anonim válasza:
Én akkor érzem magam szabadnak amikor:
Egyedül lehetek itthon.
Egyedül elmegyek biciklizni nyáron.
Egy pohár forró téa társaságában elgondolkodok az álmaimon és a céljaimon.
15/F
2014. jan. 28. 21:12
7/10 anonim válasza:
Szabadságot jelent számomra, ha békénhagynak.
Ha végre csönd lehet körülöttem (csak ez nagyon ritkán szokott előfordulni), félreértés ne essék, a zene, vagy a beszélő tv nem zavar, csak a beszélgető emberek.
Ha azt tehetem, amit akarok, amit eldöntöttem, a fejembe vettem, legyen az bármi.
Ha a barátom szabadságot hagy nekem...
Amikor azzal lehet, akit szeretek. :)
2014. jan. 28. 21:20
8/10 anonim válasza:
Szerintem az én igazi szabadságom az igénytelenségem. Ezt a szót negatív értelemben szokták használni, de nem értem miért. Amíg van családom, vannak barátaim, ehetek, aludhatok, cigizhetek, kávézhatok, olvashatok addig én maximálisan boldog vagyok. Nekem egy átlagos hétköznap is vidáman telik. Nem is értem azokat akik folyton panaszkodnak, meg negatívak, mert ezzel maguknak rontják el az életüket. Én reggel 5.30-kor kelek, szépen bevonatozok, végigülöm a sulit, hazavonatozok, nem igazán járok sehova hétköznap délutánonként, de a szokásos napirendem ellenére is szabadnak érzem magam, mert kihozom a legtöbb élvezhetőséget egy tök átlagos hétköznapból.
2014. jan. 28. 21:38
9/10 anonim válasza:
Amikor a barátaimmal sétálunk a város mellett a homokbányához, na ott tényleg nincs semmi. De így általánosságban amikor nem kell másnapra tanulni, nem kell semmit csinálnom, pihizhetek, olvashatok, gépezhetek és addig lehetek fent amíg szeretnék.
2014. jan. 28. 22:03
10/10 anonim válasza:
Motoron ülve, olyankor csak én vagyok és a gép semmi más, ahogy érezni a 140 pacit alattam. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!