Melyiket választanád és miért?
gondolatolvasás + bárki örömmel lefekszik veled
vagy
telekinézis + repülés
vagy
regeneráció + örök fiatalság
vagy
időutazás + teleportáció
Doktor-csomagot nem választhatok?
időutazás+regeneráció
Hello 6.hozzászóló!
Nem gondoltál arra,hogy 30-40-50 év múlva is jó lenne az,ha bárki lefeküdne veled?
(de viszont bányarém lennél)
Akkor is jó lenne a szex,nem?
Úgy hogy a te esetedben a regeneráció+örök fiatalságot javasolnám.
gondolatolvasás + bárki örömmel lefekszik veled
Ha tudnam masnak a gondolatait akor befojasolhatnam oket es elerhetnem h azt tegyek amit en akarok .
mutass olyan embert, aki szép volt fiatalon, de bányarém lett öregségére :) lehet, hogy csúnyul az ember, de bányarém akkor sem leszek. tudom, hogy ez neked fáj, de ez van.
mellesleg az örök fiatalság számomra cseppet sem vonzó. az élet azért szép, mert egyszer végetér. én nem kívánom végignézni a szeretteim elvesztését.
"mutass olyan embert, aki szép volt fiatalon, de bányarém lett öregségére :)"
Nem nekem szólt a kérdés, de én tudnék elég sok ilyet mutatni. :D
Én a regeneráció, örök fiatalság kombót választanám, mert mit érne a többi képesség, ha mondjuk már másnap elcsap egy kocsi, vagy lesz valami gyógyíthatatlan betegségem?
Telekinézis + repülés.
Rendszeresen visszatérő álmom ez a kettő. Magam se tudom miért szeretném annyira, de tény, hogy szeretném.
12. válaszoló:
A te válaszod lett a kedvencem :D Doctor <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!