Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg tudnátok mondani hogy ki...

Oroszkremtorta kérdése:

Meg tudnátok mondani hogy ki ő? (lent)

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon láttam, és szeretném megtudni hogy ki ő (pl külföldi modell,zenekar tagja, átlagember stb) ha nevet küldenétek annak örülnék a legjobban. Köszi!

[link]

2014. jan. 20. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen könnyű volt:

[link]

2014. jan. 20. 22:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Engem a lány neve érdekelne, vagy valami infó róla, nem a hozzá hasonló képeket keresem. De azért köszönöm hogy fáradtál vele! :)
2014. jan. 20. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebből már tényleg csak pár kattintás lenne kiderítened...
2014. jan. 20. 23:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat.. Én nem vagyok az a net zseni típus, de ha tényleg pár kattintás, már rég megtehetted volna az alatt, még ide írsz. Sajnálom ha gondot okoztam, ha gondolod el is kattinthatsz innen, ahelyett hogy az orrom alá dörgölöd hogy béna/lusta vagyok. Főleg ha nem is a kérdésemre válaszolsz. Azért köszönöm Neked is.
2014. jan. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!