Összejönnétek egy olyan lánnyal akinek végig van vágva a lába? 25 éves vagyok
Figyelt kérdés
Mindkét lábamba daganatokat találtak ( jóindulatú) és ki kellett venni őket. Térdtől bikinivonalig vágtak. Ezután plasztika helyreállító műtét kellett., mert ahonnan kivették a dagantot nagy gödrök maradtak, a vágást meg kellett ejteni a bikinivonalnál is. Igaz szebb lett a lábam mint valaha, de undorító egy centis vastag vörös hegeim vannak nagy területen . Igaz ez még gyógyulni fog, mert csak 3 hónapja volt a helyreállító műtét. Arra lennék kíváncsi hogy a későbbi életemben szerintetek hogyan fogják ezeket a hegeket kezelni a férfiak? Merjek így ismerkedni?2014. jan. 20. 21:22
11/11 anonim válasza:
Férfi vagyok, többé-kevésbé hasonló problémám van nekem is, csak több kisebb. Nyilvános strandra nem megyek, szállodai strand oké. Nyáron inkább hosszú ujjú pólót vagy vékony inget hordok feltűrve. Ennyi és nem több, semmi más hátrány nem ért miattuk. 43 éves vagyok, úgyhogy már eleget éltem együtt ezzel a hibával, és összességében azt mondom, hogy nem befolyásolta az életem.
Neked fontosabb mert nő vagy, de elmondás alapján a tied esztétikailag tizedakkora ügy. Biztos lesz olyan férfi, akinek emiatt nem tetszel, de sokkal több lesz akinek mondjuk a hajad nem jön be. Pedig amiatt eszedbe se jutna olyen kérdést feltenni, hogy merjél-e ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!